Monday, March 28, 2011

Winx Club

Zanat do të përballen me një armik të fuqishëm,Valtorin,një magjistar të lindur nga flaka e dragoit dhe përgjegjës për humbjen e prinderve të Blumit.Vajzat Winx do tu duhet të luftojn për të fituar pushtetin e Suprem dhe sakrificat që ato do të jenë të gatshme të bëjnë,do ta mundësojnë këtë.
Barbi Mariposa

Elina i tregonë mikut të saj Bibëll historinë e Tokës së Flutrave, një mbretëri e largët ku banojnë zanat me krahë Flutrash.Hena një flutur e ligë,ka helmuar mbretëreshën e Tokës së fluturave dhe dritëzat që e mbrojnë rrezikojn të fiken.Borëbardha dhe 7 xhuxhat

Pas vdekjes së babait i cili ishte dhe mbreti i vendit Borobardha mtetet me njerkën e saj xheloze për bukurin e Borobardhës e që kërkon ta vrasë.Për t'i shpëtuar njerkës Borobardha arratiset dhe strehohet në shtëpin e 7 xhuxhave.
Miqtë e engjëllit

5 Engjëj dh 5 Djaj dërgohen në Tokë.Secili prej tyre u cakton një njeri që duhet ta tundojë dhe drejtojnë...Këtë konkurrencë të heshtur do ta sfidojë një krijesë e mistershme, që vë në rrezik jetën e njerzve.
Ana flokëkuqja

Ana është nj vogëlushe jetime.Flokët dhe qukat e kuqe e bëjnë shpesh të ndihet keq.Por kjo se pengon karakterin e saj optimist imagjinatën e gjall edhe fantazimin shumëngjyrëshe.
Bukuroshja e fjejtur

Në një mbretëri lindi një vajzë e vogël që quhet Aurora.Tre zanat e mira i falin asaj bekimin e tyre ëe të rritet e lumtur.Një shtrigë e mallkon.Përralla vazhdon me aventurat e vajzes për të dalë nga mallkimi i shtrigës.
Miushi Miki

Miushi Miki i udhëheq miqtë dhe shikuesit e vegjël nga njëra histori në tjetrën,ku të gjitha përmbajn këngë,forma,numra,gërma dhe shumë mësine e kuriozitete mënyra më ë mrekullueshme për tu argëtuar por edhe për te mësuar.

No comments:

Post a Comment